startsidan - menyer
Dragon och rosépepparmarinerad oxfilé (kall), örtagårds kyckling, räk och kräftskagentårta med filadelfiaost, rökt kalkon, lantpaté med cumberlandsås och cornichorns, rökt laxrulle m creme bonjour och örter, limeaioli, tomatsallad m gräslök och rödlök, säsongens mixsallad, frukt och grönt, provencalgratäng, brietårta, kex, painriche, bröd smör.
Tilltugg: Kräftstjärtar på picantost och kavring. Räkröra i tunnbröd, parmaskinkslindad oststäng.
Laxrulle m färskost, ris och räksallad, fiskpaté, ägghalvor med kaviarmousse, kräft och papayasallad i glas, pepparrotssill, senapssill, fruktfyllda skinkrullar, krämig gubbröra på kavring, Janssons frestelse, blandad brödkorg knäckebröd, smör. 2 sorters ost, vindruvor, päron, kex.
|