|
startsidan - menyer
Apelsinmarinerade rödbetor med chevremousse |
Skagentårta samt kräft och papayasallad i glas |
Delikatesskagen på rostad kavring |
Parmaskinka m marinerad sparris samt färskost |
Räk och skaldjursbakelse m kallrökt lax |
Krämig zuccinisoppa med rotfruktstrimlor |
Ugnsbakad laxfile på grönsaksbädd med ingefära lime därtill en vermouthsås samt smör och dillslungad potatis |
Inkokt lax med juliennegrönsaker samt romsås |
Pepparstekt oxfile med balsamvinägersås grön sparris |
Helstekt oxfile m rödvins-vitlökssky och timjanskum med grönsaksknyte |
Örtkryddad fläskfile m vichymorötter och mild grönpepparsås |
Kycklingfile med svampsås ala creme, rostat parmaflarn samt rotsaktspytt |
Fylld italiensk fläskfile m parmaskinka toppad med soltorkade tomat och olivcreme samt portvinssås |
Kalvinnerfilé med murkelsås och strimlade grönsaker |
Ankbröst med apelsinkonjakssås samt brunfräst savoykål och charlottenlök |
Husets chokladtårta med chokladöverdrag, hallon o persikosås, grädde |
Baileyschokladpudding med fruktkompott och likörflarn |
Mjölkchokladpannacotta med hallon |
Höjdarens chokladtårta med ingefära och frukt |
Flädervaniljparfait med säsongens söta |
|